Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  High carbon-di-oxide modified atmospheric packaging on quality of ready-to-eat minimally processed fresh-cut iceberg lettuce
 
 
Titel: High carbon-di-oxide modified atmospheric packaging on quality of ready-to-eat minimally processed fresh-cut iceberg lettuce
Auteur: Haque, Md. Azizul
Asaduzzaman, Md.
Mahomud, Md. Sultan
Alam, Md. Rizvi
Khaliduzzaman, Alin
Pattadar, Shib Nath
Ahmmed, Raju
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 3 pagina's 413-421
Jaar: 2021-03-01
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland