Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ascorbic acid and citric acid on the quality of salted Chinese cabbage during storage
 
 
Titel: Effect of ascorbic acid and citric acid on the quality of salted Chinese cabbage during storage
Auteur: Chung, Young Bae
Song, Hyeyeon
Jo, Kyungae
Suh, Hyung Joo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 2 pagina's 227-234
Jaar: 2021-02-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland