Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Spray-drying microencapsulation using whey protein isolate and nano-crystalline starch for enhancing the survivability and stability of Lactobacillus reuteri TF-7
 
 
Titel: Spray-drying microencapsulation using whey protein isolate and nano-crystalline starch for enhancing the survivability and stability of Lactobacillus reuteri TF-7
Auteur: Puttarat, Narathip
Thangrongthong, Suppasin
Kasemwong, Kittiwut
Kerdsup, Paramaporn
Taweechotipatr, Malai
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 2 pagina's 245-256
Jaar: 2021-02-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland