Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Combined effect of various salt concentrations and lactic acid bacteria fermentation on the survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in white kimchi at different temperatures
 
 
Titel: Combined effect of various salt concentrations and lactic acid bacteria fermentation on the survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in white kimchi at different temperatures
Auteur: Kim, Ji-Yeon
Bae, Young-Min
Lee, Sun-Young
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 12 pagina's 1593-1600
Jaar: 2021-10-07
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland