Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and freeze–thaw stability of rice flour blends among rice cultivars with different amylose contents
 
 
Titel: Physicochemical properties and freeze–thaw stability of rice flour blends among rice cultivars with different amylose contents
Auteur: Hong, Eun-Mi
Rho, Shin-Joung
Kim, Uihwang
Kim, Yong-Ro
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 10 pagina's 1347-1356
Jaar: 2021-10-07
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland