Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The effect of frying on browning, acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural formation on Malaysian curry puff skin treated with l-asparaginase
 
 
Titel: The effect of frying on browning, acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural formation on Malaysian curry puff skin treated with l-asparaginase
Auteur: Mohd Hashim, Muhammad Nazirulzahin
Abd-Talib, Norfahana
Yaji, Emmy Liza Anak
Kelly, Yong Tau Len
Razali, Nadia
Pa’ee, Khairul Faizal
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 30 () nr. 1 pagina's 149-158
Jaar: 2021-01-06
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland