Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Roles and action mechanisms of herbs added to the emulsion on its lipid oxidation
 
 
Titel: Roles and action mechanisms of herbs added to the emulsion on its lipid oxidation
Auteur: Choe, Eunok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 9 pagina's 1165-1179
Jaar: 2020-07-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland