Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different carbohydrases on the physicochemical properties of rice flour, and the quality characteristics of fermented rice cake
 
 
Titel: Effects of different carbohydrases on the physicochemical properties of rice flour, and the quality characteristics of fermented rice cake
Auteur: Meng, Ling-Wei
Kim, Sang Moo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 4 pagina's 503-512
Jaar: 2019-10-15
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland