Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Chapatti sensory and textural quality in relation to whole meal flour and dough characteristics
 
 
Titel: Chapatti sensory and textural quality in relation to whole meal flour and dough characteristics
Auteur: Khurshid, Salman
Arif, Saqib
Iqbal, Hafiza Mehwish
Akbar, Qurrat Ul Ain
Yousaf, Shahid
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 2 pagina's 243-249
Jaar: 2019-08-12
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland