Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
 
  The effects of incorporated resveratrol in edible coating based on sodium alginate on the refrigerated trout (Oncorhynchus mykiss) fillets’ sensorial and physicochemical features
 
 
Titel: The effects of incorporated resveratrol in edible coating based on sodium alginate on the refrigerated trout (Oncorhynchus mykiss) fillets’ sensorial and physicochemical features
Auteur: Bazargani-Gilani, Behnaz
Pajohi-Alamoti, Mohammadreza
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 2 pagina's 207-216
Jaar: 2019-08-26
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland