Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sodium reduction and storage temperature on the growth of total microbes and Bacillus cereus in naturally contaminated hamburger patty and loaf bread
 
 
Titel: Influence of sodium reduction and storage temperature on the growth of total microbes and Bacillus cereus in naturally contaminated hamburger patty and loaf bread
Auteur: Chang, Ho-Seok
Song, Kwang-Young
Kim, Young-Ji
Chon, Jung-Whan
Kim, Hyunsook
Jang, Keum-Il
Kim, Eui-Su
Seo, Kun-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 10 pagina's 1433-1438
Jaar: 2020-06-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland