Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 30 gevonden artikelen
 
 
  The effect of the addition of microbial transglutaminase before the fermentation process on the quality characteristics of three types of yogurt
 
 
Titel: The effect of the addition of microbial transglutaminase before the fermentation process on the quality characteristics of three types of yogurt
Auteur: Ziarno, Małgorzata
Zaręba, Dorota
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 1 pagina's 109-119
Jaar: 2019-07-04
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland