Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of added hydrolyzed vegetable proteins on consumers’ response for Doenjang (Korean traditional fermented soybean paste) soup
 
 
Titel: Effect of added hydrolyzed vegetable proteins on consumers’ response for Doenjang (Korean traditional fermented soybean paste) soup
Auteur: Jeon, Seon-Young
Lee, Yun-Mi
Kim, Sang Sook
Kim, Kwang-Ok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 29 () nr. 1 pagina's 45-53
Jaar: 2019-08-12
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland