Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and anti-inflammatory effects of an ethanol fraction from the Schisandra chinensis baillon hot water extract fermented using Lactobacilius paracasei subsp. tolerans
 
 
Titel: Antioxidant and anti-inflammatory effects of an ethanol fraction from the Schisandra chinensis baillon hot water extract fermented using Lactobacilius paracasei subsp. tolerans
Auteur: Yang, Jung Yoon
Kim, Geum Ran
Chae, Jin Sil
Kan, Hyemin
Kim, Seong Soon
Hwang, Kyu-Seok
Lee, Byung Hoi
Yu, Sangcheol
Moon, Seongcheol
Park, Byounghee
Bae, Myung Ae
Shin, Dae-Seop
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 () nr. 6 pagina's 1759-1767
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland