Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Vital parameters for high gamma-aminobutyric acid (GABA) production by an industrial soy sauce koji Aspergillus oryzae NSK in submerged-liquid fermentation
 
 
Titel: Vital parameters for high gamma-aminobutyric acid (GABA) production by an industrial soy sauce koji Aspergillus oryzae NSK in submerged-liquid fermentation
Auteur: Wan-Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad
Ab Kadir, Safuan
Halim-Lim, Sarina Abdul
Ilham, Zul
Hajar-Azhari, Siti
Saari, Nazamid
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 () nr. 6 pagina's 1747-1757
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland