Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of dry- and wet-heat induced changes in physicochemical properties of whey protein in absence or presence of inulin
 
 
Titel: Comparison of dry- and wet-heat induced changes in physicochemical properties of whey protein in absence or presence of inulin
Auteur: Gao, Feng
Zhang, Xuefei
Wang, Hao
Sun, Xiaomeng
Wang, Jiaqi
Wang, Cuina
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. 5 pagina's 1367-1374
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland