Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ground ginger on dough and biscuit characteristics and acrylamide content
 
 
Titel: Effect of ground ginger on dough and biscuit characteristics and acrylamide content
Auteur: Yang, Huaijie
Li, Lin
Yin, Yongpo
Li, Bing
Zhang, Xia
Jiao, Wenjuan
Liang, Yi
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. 5 pagina's 1359-1366
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland