Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of acid treatment on extraction yield and gel strength of gelatin from whiptail stingray (Dasyatis brevis) skin
 
 
Titel: Effect of acid treatment on extraction yield and gel strength of gelatin from whiptail stingray (Dasyatis brevis) skin
Auteur: Sántiz-Gómez, Marco Antonio
Mazorra-Manzano, Miguel Angel
Ramírez-Guerra, Hugo Enrique
Scheuren-Acevedo, Susana María
Navarro-García, Gerardo
Pacheco-Aguilar, Ramón
Ramírez-Suárez, Juan Carlos
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 3 pagina's 751-757
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland