Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of spray drying parameters and food additives to reduce glycation using response surface methodology in powdered infant formulas
 
 
Titel: Optimization of spray drying parameters and food additives to reduce glycation using response surface methodology in powdered infant formulas
Auteur: Lee, Hyun-Min
Yang, Sung-Yong
Han, Jeajoon
Kim, Yong Ki
Kim, Young Jun
Rhee, Min Suk
Lee, Kwang-Won
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 3 pagina's 769-777
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland