Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Analysis for change in microbial contents in five mixed Kimchi starter culture and commercial lactic acid bacterial-fermented sausages and biological hazard in manufacturing facilities
 
 
Titel: Analysis for change in microbial contents in five mixed Kimchi starter culture and commercial lactic acid bacterial-fermented sausages and biological hazard in manufacturing facilities
Auteur: Lee, Seung Yun
Lee, Da Young
Kim, On You
Hur, Sun Jin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 3 pagina's 787-794
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland