Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of antioxidant and antimicrobial activity of oregano (Origanum vulgare L.) preparations during storage of low-pressure mechanically separated meat (BAADER meat) from chickens
 
 
Titel: Evaluation of antioxidant and antimicrobial activity of oregano (Origanum vulgare L.) preparations during storage of low-pressure mechanically separated meat (BAADER meat) from chickens
Auteur: Hać-Szymańczuk, Elżbieta
Cegiełka, Aneta
Karkos, Magdalena
Gniewosz, Małgorzata
Piwowarek, Kamil
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 2 pagina's 449-457
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland