Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive analysis and comparison between vacuum and electric oven drying methods on Chinese saffron (Crocus sativus L.)
 
 
Titel: A comprehensive analysis and comparison between vacuum and electric oven drying methods on Chinese saffron (Crocus sativus L.)
Auteur: Yao, Chong
Qian, Xiao-Dong
Zhou, Gui-Fen
Zhang, Shu-Wei
Li, Li-Qin
Guo, Qiao-Sheng
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2018) nr. 2 pagina's 355-364
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland