Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Physical, textural and sensory characteristics of legume-based gluten-free muffin enriched with waxy rice flour
 
 
Titel: Physical, textural and sensory characteristics of legume-based gluten-free muffin enriched with waxy rice flour
Auteur: Jeong, Duyun
Chung, Hyun-Jung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 () nr. 1 pagina's 87-97
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland