Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatic hydrolysis on the functional, antioxidant, and angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory properties of whole horse gram flour
 
 
Titel: Effect of enzymatic hydrolysis on the functional, antioxidant, and angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory properties of whole horse gram flour
Auteur: Bhaskar, Bincy
Ananthanarayan, Laxmi
Jamdar, Sahayog N.
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 () nr. 1 pagina's 43-52
Jaar: 2018-07-23
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland