Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Changes in secondary structure of myofibrillar protein and its relationship with water dynamic changes during storage of battered and deep-fried pork slices
 
 
Titel: Changes in secondary structure of myofibrillar protein and its relationship with water dynamic changes during storage of battered and deep-fried pork slices
Auteur: Guo, Xi-Juan
Wang, Rui-Qi
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 6 pagina's 1667-1673
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland