Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of green extraction methods for cinnamic acid and cinnamaldehyde from Cinnamon (Cinnamomum cassia) by response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of green extraction methods for cinnamic acid and cinnamaldehyde from Cinnamon (Cinnamomum cassia) by response surface methodology
Auteur: Lee, Hyun-Gyu
Jo, Yunhee
Ameer, Kashif
Kwon, Joong-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 6 pagina's 1607-1617
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland