Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of newly developed waxy rice flour on the quality characteristics and oxidative stability of Korean traditional fried cookie, Yakgwa
 
 
Titel: Effects of newly developed waxy rice flour on the quality characteristics and oxidative stability of Korean traditional fried cookie, Yakgwa
Auteur: Kim, HyunJin
No, Junhee
Shin, Malshick
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 6 pagina's 1697-1705
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland