Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the microbiological status of raw pork meat in Korea: modification of the microbial guideline levels for meat
 
 
Titel: Evaluation of the microbiological status of raw pork meat in Korea: modification of the microbial guideline levels for meat
Auteur: Kim, Hye-Jin
Jang, Aera
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 4 pagina's 1219-1225
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland