Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the functional components and radical scavenging activity of maize under various roasting conditions
 
 
Titel: Changes in the functional components and radical scavenging activity of maize under various roasting conditions
Auteur: Woo, Koan Sik
Kim, Mi Jung
Kim, Hyun-Joo
Lee, Ji Hae
Lee, Byong Won
Jung, Gun-Ho
Lee, Byoung Kyu
Kim, Sun Lim
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 3 pagina's 837-845
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland