Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and identification of antimicrobial substances from Korean Lettuce (Youngia sonchifolia M.)
 
 
Titel: Isolation and identification of antimicrobial substances from Korean Lettuce (Youngia sonchifolia M.)
Auteur: Hwang, Tae Yean
Huh, Chang Ki
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2018) nr. 3 pagina's 789-797
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland