Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and antimicrobial activities of fresh garlic and aged garlic by-products extracted with different solvents
 
 
Titel: Antioxidant and antimicrobial activities of fresh garlic and aged garlic by-products extracted with different solvents
Auteur: Jang, Hyun-Joo
Lee, Hyun-Jin
Yoon, Dong-Kyu
Ji, Da-Som
Kim, Ji-Han
Lee, Chi-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 1 pagina's 219-225
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland