Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Increased antioxidative and nitric oxide scavenging activity of ginseng marc fermented by Pediococcus acidilactici KCCM11614P
 
 
Titel: Increased antioxidative and nitric oxide scavenging activity of ginseng marc fermented by Pediococcus acidilactici KCCM11614P
Auteur: Eom, Su Jin
Hwang, Ji Eun
Kim, Kee-Tae
Paik, Hyun-Dong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 1 pagina's 185-191
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland