Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the solid state fermentation of cocoa shell on the secondary metabolites, antioxidant activity, and fatty acids
 
 
Titel: Effect of the solid state fermentation of cocoa shell on the secondary metabolites, antioxidant activity, and fatty acids
Auteur: Lessa, Ozana Almeida
Reis, Nadabe dos Santos
Leite, Selma Gomes Ferreira
Gutarra, Melissa Limoeiro Estrada
Souza, Alexilda Oliveira
Gualberto, Simone Andrade
Oliveira, Julieta Rangel de
Aguiar-Oliveira, Elizama
Franco, Marcelo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 1 pagina's 107-113
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland