Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of structural features and in vitro digestibility of purple yam (Dioscorea alata L.) resistant starches by autoclaving and multi-enzyme hydrolysis
 
 
Titel: Comparison of structural features and in vitro digestibility of purple yam (Dioscorea alata L.) resistant starches by autoclaving and multi-enzyme hydrolysis
Auteur: Li, Tao
An, Fengping
Teng, Hui
Huang, Qun
Zeng, Feng
Song, Hongbo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 27 (2017) nr. 1 pagina's 27-36
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland