Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characteristics and in vitro bile acid binding and starch digestion of β-glucans extracted from different varieties of Jeju barley
 
 
Titel: Physicochemical characteristics and in vitro bile acid binding and starch digestion of β-glucans extracted from different varieties of Jeju barley
Auteur: Kim, Hyo Jin
Kim, Hyun Jung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 6 pagina's 1501-1510
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Singapore, Singapore
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland