Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and emulsion properties of freshwater carps (Catla catla, Labeo rohita, Cirrhinus mrigala) protein hydrolysates prepared using flavorzyme
 
 
Titel: Antioxidant and emulsion properties of freshwater carps (Catla catla, Labeo rohita, Cirrhinus mrigala) protein hydrolysates prepared using flavorzyme
Auteur: Elavarasan, Krishnamoorthy
Shamasundar, Bangalore Aswathnarayan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 5 pagina's 1169-1176
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland