Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effects on N-nitrosodimethylamine formation by decrease of salted-fermented fish products and increase of condiments in kimchi
 
 
Titel: Inhibitory effects on N-nitrosodimethylamine formation by decrease of salted-fermented fish products and increase of condiments in kimchi
Auteur: Kim, Sung Hyun
Kim, Jeong Gyun
Lee, Sanghyun
Kang, Kyung Hun
Kim, Sang-Hyun
Lee, Soo-Jung
Sung, Nak-Ju
Chung, Mi Ja
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 5 pagina's 1447-1455
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland