Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Comparative characteristics of rice wine fermentations using Monascus koji and rice nuruk
 
 
Titel: Comparative characteristics of rice wine fermentations using Monascus koji and rice nuruk
Auteur: Shin, Hyun Man
Lim, Jae Woong
Shin, Cheol Gon
Shin, Chul Soo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 5 pagina's 1349-1355
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland