Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activities of fresh grape juices prepared using various household processing methods
 
 
Titel: Antioxidant activities of fresh grape juices prepared using various household processing methods
Auteur: Kim, Min-Ju
Jun, Jung-Guy
Park, Shin-Young
Choi, Mi-Joo
Park, Eunju
Kim, Jung-In
Kim, Myo-Jeong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 4 pagina's 861-869
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland