Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effects of whey protein films on the quality of thawed bigeye tuna (Thunnus obesus) chunks under modified atmosphere packaging and vacuum packaging conditions
 
 
Titel: Effects of whey protein films on the quality of thawed bigeye tuna (Thunnus obesus) chunks under modified atmosphere packaging and vacuum packaging conditions
Auteur: Xie, Jing
Tang, Yuanrui
Yang, Sheng-Ping
Qian, Yun-Fang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 4 pagina's 937-945
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland