Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus acidophilus Bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus acidophilus Bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins
Auteur: Okoń, Anna
Stadnik, Joanna
Dolatowski, Zbigniew Józef
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 3 pagina's 633-641
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland