Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
 
  The changes in the proteolysis activity and the accumulation of free amino acids during chinese traditional dry-cured loins processing
 
 
Titel: The changes in the proteolysis activity and the accumulation of free amino acids during chinese traditional dry-cured loins processing
Auteur: Zhou, Chang-Yu
Wang, Ying
Pan, Dao-Dong
Cao, Jin-Xuan
Chen, Yin-Ji
Liu, Yuan
Sun, Yang-Ying
Ou, Chang-Rong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 3 pagina's 679-687
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland