Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the sensory characteristics and drivers of liking for gochujang (Korean fermented chili pepper paste)
 
 
Titel: Understanding the sensory characteristics and drivers of liking for gochujang (Korean fermented chili pepper paste)
Auteur: Kim, Mi-ran
Go, Jung-eun
Kim, Ha-yun
Chung, Seo-jin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 409-418
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland