Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Quality comparison of dried slices processed from whole persimmons treated with different deastringency methods
 
 
Titel: Quality comparison of dried slices processed from whole persimmons treated with different deastringency methods
Auteur: Chung, Hun-Sik
Kim, Do-Hee
Kim, Han-Soo
Lee, Young-Guen
Seong, Jong-Hwan
Youn, Kwang-Sup
Moon, Kwang-Deog
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 401-407
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland