Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of the inclusion complexes between amylosucrase-treated waxy starch and palmitic acid
 
 
Titel: Preparation and characterization of the inclusion complexes between amylosucrase-treated waxy starch and palmitic acid
Auteur: Kim, Hye In
Kim, Ha Ram
Choi, Seung Jun
Park, Cheon-Seok
Moon, Tae Wha
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 2 pagina's 323-329
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland