Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the phenolic compounds and antioxidant activities of mustard leaf (Brassica juncea) kimchi extracts during different fermentation periods
 
 
Titel: Changes in the phenolic compounds and antioxidant activities of mustard leaf (Brassica juncea) kimchi extracts during different fermentation periods
Auteur: Park, Seo-Yeon
Jang, Hye-Lim
Lee, Jong-Hun
Choi, Youngmin
Kim, Haengran
Hwang, Jinbong
Seo, Dongwon
Kim, Sanghee
Nam, Jin-Sik
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 1 pagina's 105-112
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland