Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of lactic acid bacteria diversity during the fermentation of Tarhana produced at home and on a commercial scale
 
 
Titel: Comparison of lactic acid bacteria diversity during the fermentation of Tarhana produced at home and on a commercial scale
Auteur: Şimşek, Ömer
Özel, Serap
Çon, Ahmet Hilmi
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 26 (2017) nr. 1 pagina's 181-187
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland