Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Changes in total phenolic and flavonoid content and antioxidative activities during production of juice concentrate from Asian pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
 
 
Titel: Changes in total phenolic and flavonoid content and antioxidative activities during production of juice concentrate from Asian pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Auteur: Jiang, Gui-Hun
Nam, Seung-Hee
Yim, Sun-Hee
Kim, Young-Min
Gwak, Hyun Jung
Eun, Jong-Bang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. supplement-1 pagina's 47-51
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland