Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the chemical properties and anti-oxidant activities of curcumin by microwave radiation
 
 
Titel: Changes in the chemical properties and anti-oxidant activities of curcumin by microwave radiation
Auteur: Jung, Yu Na
Kang, Smee
Lee, Bo Hyun
Kim, Joo Hyoun
Hong, Jungil
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 5 pagina's 1449-1455
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland