Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Aspergillus oryzae S2 α-amylase, ascorbic acid, and glucose oxidase combination for improved French and composite Ukrainian wheat dough properties and bread quality using a mixture design approach
 
 
Titel: Optimization of Aspergillus oryzae S2 α-amylase, ascorbic acid, and glucose oxidase combination for improved French and composite Ukrainian wheat dough properties and bread quality using a mixture design approach
Auteur: Sahnoun, Mouna
Kriaa, Mouna
Besbes, Souhail
Jardak, Mohamed
Bejar, Samir
Kammoun, Radhouane
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 5 pagina's 1291-1298
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland